070-3942038 info@bijoma.nl

Koffie & Theewinkel

Het geheim van “BijOma.nl Huismelanges”

Koffie groeit niet bij oma in de tuin, maar in verre oorden. Bij Oma.nl brandt ambachtelijk wel zelf de koffiebonen. De bonen gaan binnen een week na branding in onze geavanceerde volautomaten. Geen overrijpe bonen, maar écht vers. Dáárom proeft u een rijker smakende koffie zonder bittere nasmaak.

Zo smaakt Bij Oma.nl huiskoffie

Een lekker bakkie met een aangenaam karakter. De bonen uit India (100% Robusta), Guatemala en Uganda (100% Arabica) zorgen voor wat kruidigheid en pit. De aangenaam zachte kant komt van de boon uit Brazilië. dat is genieten!

Zo smaken Bij Oma.nl espresso’s en koffie variaties

Voor de nodige pit in een espresso of variatie met melk voegen wij de meer pittige en kruidige koffiebonen toe aan de melange. Deze zijn ook iets donkerder gebrand. Gegarandeerd met fijne nasmaak. Wat een verwennerij!

De koffie’s van Bij Oma.nl zijn zorgvuldige geselecteerd en traceerbaar. Aandacht voor de leef- en werk- omstandigheden op de plantages is namelijk vanzelfsprekend.

Thuis genieten van Oma’s verse thee en zelf gebrande koffiebonen?
Stap onze Koffie & Theewinkel binnen en ontdek ‘t zelf!

Onze koffiebonen worden dagelijks vers voor u gebrand. Zo kunnen wij voor onze gasten de beste kwaliteit garanderen.
Naast de koffie en espresso melanges van Bij Oma.nl, hebben we altijd 2 seizoensmelanges en 6 single origins.
Bij de webshop kunt u de bonen bestellen en evt. op maat laten branden. Ook beschikken wij over een professionele maler, zodat wij desgewenst de bonen voor u kunnen malen. Ook hier geldt weer de filosofie van oma: topkwaliteit voor een betaalbare prijs!

Een kopje pure koffie bevat:

• Slechts 1 Kcal.
• Geen geur-, kleur- of smaakstoffen
• Ca. 40 koffiebonen
• Gemiddeld 1,8 % cafeïne