070-3942038 info@bijoma.nl

Lekker lunchen bij Oma

Oma’s broodklassiekers, super tosti’s, salades, mix van mini-broodjes, uitsmijters, soepen, lunchtoppers; er is keuze genoeg. Ook aan vegetarische gerechten is gedacht. Wilt u liever met de lunch uitgebreid warm eten? Voor ons is dat geen probleem. Oma kent geen verschil in lunch- of dinertijd.

Komt u gezellig met collega’s lunchen? Dan zult u het waarschijnlijk waarderen dat groepen van dezelfde kaart kunnen kiezen en dat we lange tafels voor u kunnen maken. In verband met drukte raden we het voor groepen wel aan om te reserveren.

Oma's broodjebal

Lunch Toppers

Kom lekker smullen Bij oma.nl van de lekkerste warme broodjes, gul belegd en met zorg klaargemaakt.

 

 

 

Oma's Broodklassiekers

Kies uit verschillende soorten verse broodjes met verse huisgemaakte salades, zalm, kaas en vleeswaren. Te lekker om op te noemen.

Frisse Salades

Salades van Oma zijn altijd knapperig vers, met de lekkerste ingrediënten. In 4 verschillende smaken.

Oma’s Lunchtoppers

Daar moet je gewoon even voor gaan zitten. Gelukkig heeft Oma een lekker overdekt terras waar altijd wel plek is om lekker even uit te puffen tijdens het shoppen.

Oma’s lunchtoppers worden altijd vers en met plezier voor u bereid door onze medewerkers. Wij gebruiken alleen de lekkerste ingrediënten zodat wij u altijd een gerecht kunnen bieden dat de zintuigen op alle fronten prikkelt.

Oma’s Broodklassiekers

Met een broodklassieker van Oma, bent u verzekerd van een lekker vers broodje met hoge kwaliteit beleg. u kunt kiezen uit diverse soorten broodjes en brood (wit of bruin).  En er is een ruime keuze aan beleg, van jam of hagelslag (kindertip) tot de lekkerste huisgemaakte salades. Zie ook onze menukaart.